Sastojci:
300 g šećera
2,5 dcl vode
250 g putera
100 g čokolade
400 g lomljenog keksa
300 g seckanog pečenog kikirikija
2 kašike meda
Sastojci za glazuru:
150 g čokolade
4 kašike ulja
20 g putera
Priprema:
Prokuvati šećer i vodu toliko da se šećer istopi. Dodati puter i čokoladu da se istope.
Skinuti sa vatre i dodati 400 g lomljenog keksa i 300 g sitno seckanog pečenog kikirikija.
Masu toplu izliti u pleh.
Masu lepo poravnati, premazati sa 2 kašike meda, pa staviti glazuru: na tihoj vatri istopiti 150 g čokolade, 4 kašike ulja i 20 g putera i glazurom preliti kolač.
Dok se čokolada još nije stegla, po njoj posuti seckani kikiriki.
Prijatno!
slika i recept nemaju veze !!!!
OdgovoriIzbrišiDa... Baš sam to i ja htjela reči. I nije prvi puta, ali kada se napiše neki (valjda) nepodoban komentar i sl., onda se ne objave ili se brišu...
Izbriši