Pokreće Blogger.

ponedjeljak, 9. ožujka 2015.

Carski ručak

16:09 - By Selma 0


Sastojci:

- 250g mljevenog mesa
- 1 carska mjesavina
- 1 glavica luka
- 3 jaja
- 200 ml vrhnja za kuhanje
- zacini po zelji
- mocarela


Priprema:

Izdinstati mljeveno meso sa lukom i začinima.
Carski mješavinu samo prokuhati i procijedodi.
Sastaviti meso i carsku mjesavinu, staviti sve u vatrostanu tepsiju i preliti sa mjesavinom od jaja i vrhnja.
Staviti da se peče 20min na 220 stepeni.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. A die shopuf pogest concludi cum administrasset slushie intus calidum brioche.
Follow me @Bloggertheme9
Subscribe to this Blog via Email :

0 komentari:

Text Widget

Blogroll

sdfdsfdsfdsfd

Discussion

Powered by Blogger.
back to top