Pokreće Blogger.

srijeda, 11. ožujka 2015.

BAJADERA – lako za napraviti

17:09 - By Selma 0


POTREBNO JE:

650 g šećera,
18 kašika vode,
210 g margarina,
250 g mlevenih oraha,
250 g mlevenog keksa,
100 g čokolade.



ZA GLAZURU:
100 g čokolade za kuvanje,
20 g margarina, 3 kašike mleka, 3 kašike ulja.

PRIPREMA:



Šećer i vodu stavite da provri, sklonite sa strane i dodajte margarin, a zatim orahe i keks, sve dobro sjedinite, pa podelite na dva dela. U jedan dodajte otopljenu čokoladu, a drugi ostavite beo. Rastanjite prvo deo sa čokoladom, ostavite malo da se prohladi, pa preko stavite svetli deo, a kada se skroz ohladi i stegne prelijte glazurom.

zena.blic.rs

Tags:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. A die shopuf pogest concludi cum administrasset slushie intus calidum brioche.
Follow me @Bloggertheme9
Subscribe to this Blog via Email :

0 komentari:

Text Widget

Blogroll

sdfdsfdsfdsfd

Discussion

Powered by Blogger.
back to top