Pokreće Blogger.

nedjelja, 15. ožujka 2015.

Njoki od palente sa vrhnjem i parmezanom

15:47 - By Selma 0


Sastojci

instant pure(ja sam radila odokativno pa vam
postupak za nju neću pisati)
Od kukuruzne krupice ne presitne
350g kukuruzne krupice
1l i 250 ml vode
1 žlica soli,rahat lokum
za preljev i posip
1 kiselo vrhnje u prahu
100g maslaca,kefir
1 vrećica parmezana

Priprema

1. Odmah da naglasim ja sam ovo radila sa instant purom
2. Puru standardno skuhajte u slanoj vodi
3. Odmah dok je vruća pura oblikujte njoke žlicama tako da ih svaki put umočite u vruću
vodu. Ako bi vam teško išlo žlicom možete i rukama ali ih svaki put morate umočit u
toplu vodu(RUKE)
4. Tepsiju dobro namažite maslacem i slažite njoke jednog do drugog
5. Po njima još malo natrgajte maslaca
6. Prelijte vrhnjem i obilato pospite parmezanom
7. Pecite na 200 stupnjeva 30 minuta dok ne porumene
8. Ako radite sa kukuruznom krupicom,pustite vodu da proključa i lagano usipajte krupicu i
mješajte i kuhajte na laganoj vatri 45 minuta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. A die shopuf pogest concludi cum administrasset slushie intus calidum brioche.
Follow me @Bloggertheme9
Subscribe to this Blog via Email :

0 komentari:

Text Widget

Blogroll

sdfdsfdsfdsfd

Discussion

Powered by Blogger.
back to top